OM POPAB

Popab är ett svenskt familjeföretag som grundades i Stockholm i slutet av 1990-talet. Vi erbjuder högklassiga produkter inom området käppar, kryckor och deras tillbehör. Vårt eget varumärke heter Ingrid och omfattar produkter som utvecklas av oss och tillverkas i Sverige. I vårt sortiment ingår också artiklar som vi importerar från noga utvalda leverantörer runt om i världen.
Till Popabs mest kända produkter hör Ingrid Käpphållare och Ingrid Doppskor, som båda är uppskattade tillbehör till käppar och kryckor. Vi producerar även Ingrid Krycka, en helt ny typ av ergonomisk krycka med unika egenskaper.
Vid sidan av Popabs huvudområde käppar och kryckor tillverkar vi dessutom den mindre produktserien Ingrid Med som innefattar artiklarna Ingrid Med Tablettrör samt Ingrid Med Dagsdoserare. Serien är skapad för att göra det enkelt att ta med sig och hantera sin medicin eller sitt kosttillskott.
Tack vare ett bra samarbete med en stor mängd återförsäljare världen över går Popabs produkter att hitta i fler än 25 länder. De flesta av våra återförsäljare har fysiska butiker och många bedriver också näthandel.